Dierenkliniek Samen Den Haag / Voorburg

Dierenkliniek Samen

Op de grens van Den Haag en Voorburg zit sinds 1 oktober 2023 een nieuwe dierenartspraktijk: Dierenkliniek Samen. De praktijk wordt gerund door twee dames: Else Dijkman en Mirjam Bauerhuit. Else is als ruim 25 jaar gepassioneerd dierenarts. Mirjam heeft zich omgeschoold om haar droom waar te maken en is nu paraveterinair en praktijkmanager. Deze kleinschalige dierenkliniek doet er alles aan om huisdieren en hun baasjes zoveel mogelijk op hun gemak te stellen en persoonlijke zorg en aandacht te geven.

De website is ontwikkeld in samenwerking met Kleidi. De huisstijl is ontwikkeld door Janine van Herwaarden. Het geheel is warm, laagdrempelig en to the point. En dat past bij Dierenkliniek Samen!

Dit zegt de klant

“Daphne’s enthousiasme heeft ons ertoe gezet haar te vragen om te helpen met het vormgeven van onze website. Ze heeft ons aan het denken gezet over hoe we onszelf zien en hoe we ons aan de wereld willen laten zien. De voorzetjes die ze gegeven heeft, hebben ervoor gezorgd dat we heel duidelijk hebben gekozen hoe we onze kliniek willen presenteren. Heel waardevol. Verder heeft zij het contact met de webbouwer gelegd en ons ontzorgd in het technische proces van het maken van een website. We zijn heel erg blij met het resultaat en krijgen ook veel positieve reacties van mensen om ons heen.” Else & Mirjam