Pinter.

Liesbeth Brackel werd op mijn spoor gezet door haar zus Janneke voor wie ik recent de website vernieuwd heb. In een no time hadden we de basis van de boodschap goed neergezet en op een heel natuurlijke wijze kwam de vormgeving tot stand. De mooie foto’s vertellen veel over Liesbeth. De teksten doen de rest. Een fijne samenwerking met Liesbeth en met Kleidi die de website heeft gebouwd.

Dit zegt de klant

“Al jaren een plan maar nu écht gerealiseerd, mijn eigen zakelijke website pinter.nl; en wat ben ik er blij mee!  Waarom het zo lang geduurd heeft? Omdat ik er toch wel tegenop zag en moeite mee had om iets over mijzelf en mijn bedrijf op papier te zetten. Waar ga ik voor, waar sta ik voor; waarvoor kan iemand mij inhuren?Allemaal vragen die kort en bondig en in de juiste tone of voice (passend bij mijn persoontje) beantwoord moe(s)ten worden.

Met Daphne is het heerlijk en heel fijn sparren. Uit alle informatie weet Daphne de kern goed te pakken, in de juiste vorm te gieten én beknopt te verwoorden want less is more ;-). Het proces verlief super efficiënt, heel aangenaam en kordaat. Daphne haar inlevingsvermogen, kennis van zaken en schrijftalent hebben ervoor gezorgd dat er binnen no time een prachtig resultaat is neergezet.” Liesbeth Brackel