Skip to main content

Content

Aansprekende teksten die de kern raken

Je kunt iets op zoveel verschillende manieren vertellen. Hoe zorg je ervoor dat het écht jouw verhaal is? Daar ligt voor mij de uitdaging. Ik schrijf of redigeer teksten voor onder meer websites, brochures, nieuwsbrieven, social media en jaarverslagen. Interviews doe ik ook met plezier. Het is een persoonlijke manier om jezelf als bedrijf of organisatie te presenteren. Of om jouw klanten hun verhaal te laten vertellen. Geen standaard promopraatje maar het eerlijke verhaal. Want daar houden mensen van. Zoek je een sparringspartner die met je meedenkt en meeschrijft? Ik help je graag om van jouw verhaal een nog groter succes te maken!

Een impressie

de-Meppel

De Meppel

Scholenwijzer Den Haag

Scholenwijzer Den Haag

Sevencoaching

Haags Sportkwartier

Revisie schoolgids en kalender Anemaschool

Webteksten Stone22

Stone22

Dit zeggen anderen

Hugo HollanderPartners Share Impact Accountants

Het is altijd fijn werken met Daphne. Ze is positief kritisch, buigt niet mee maar daagt uit door de juiste vragen te stellen. Door haar schrijfstijl is ze in staat stukken naar een hoger plan te trekken waardoor er een mooi gebalanceerd resultaat ontstaat.

Johanneke de LintDe Lint Consultancy

Wij hebben Daphne gevraagd om ons boek ‘Canvas Omgevingsmanagement’ te redigeren. Daphne heeft ons geholpen om echt door de ogen van de lezer te kijken. Door haar betrokkenheid en scherpte is het een goed lopende, begrijpelijke en makkelijk leesbare tekst geworden.

Philip Nijgh MADirecteur School voor Entreeopleidingen ROC Mondriaan

Het was een verademing om met Daphne te mogen werken. Zij heeft een bijzonder prettige schrijfstijl en haar teksten zijn helder, correct en bovenal foutloos. Dit in combinatie met de ontspannen en vrolijke wijze waarop ze interviews afneemt, maakt dat het zeer plezierig was om met haar het boek 'de Meppel' te maken.

Norbert grote BeverborgDirecteur Helder Werk

Daphne is een warme energieke persoonlijkheid. Ze heeft een sterk ontwikkeld strategisch inzicht en weet dit te combineren met resultaatgericht handelen. Daphne heeft een uniek talent om soms lastige onderwerpen kraakhelder en met diepgang te verwoorden.

Liselore CrulSparkle Company

Daphne weet in korte tijd precies de essentie van wat je wil zeggen in de juiste bewoordingen weer te geven. Alsof ze in mijn hoofd en hart heeft gekeken en daardoor kan vertellen wat ik bedacht en gevoeld heb. Bovendien is ze heel open, vriendelijk en to the point in het persoonlijk contact.

Jet TerhorstSWKGroep

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Kern Kinderopvang hebben wij een boek uitgebracht. De teksten hebben we toevertrouwd aan Daphne. Een goede keuze want Daphne werkt snel, denkt mee en blijft, waar nodig, kritisch. We hebben een enorm fijne samenwerking gehad!

Heb je hulp nodig om jouw teksten aan te scherpen en meer eigen te maken?