Content

Aansprekende teksten die de kern raken

Je kunt iets op zoveel verschillende manieren vertellen. Hoe zorg je ervoor dat het écht jouw verhaal is? Daar ligt voor mij de uitdaging. Ik schrijf of redigeer teksten voor onder meer websites, brochures, nieuwsbrieven en social media. Interviews doe ik ook met plezier. Het is een persoonlijke manier om jezelf als bedrijf of organisatie te presenteren. Of om jouw klanten hun verhaal te laten vertellen. Geen standaard promopraatje maar het eerlijke verhaal. Want daar houden mensen van. Zoek je een sparringspartner die met je meedenkt en meeschrijft? Ik help je graag om van jouw verhaal een nog groter succes te maken!

Een impressie

Interviews PZC Dordrecht

Website Strategie in Beeld

Website Zita Hietink

Kern Kinderopvang 50 jaar!

Website GreenSprout

Canvas Omgevingsmanagement

Dit zeggen anderen

“Ter ere van het 50-jarig bestaan van Kern Kinderopvang hebben wij een boek uitgebracht. De teksten hebben we toevertrouwd aan Daphne. Een goede keuze want Daphne werkt snel, denkt mee en blijft, waar nodig, kritisch. We hebben een enorm fijne samenwerking gehad!”

Jet TerhorstMarketingcommunicatieadviseur bij SWKGroep

“Het is altijd fijn werken met Daphne. Ze is positief kritisch, buigt niet mee maar daagt uit door de juiste vragen te stellen. Door haar schrijfstijl is ze in staat stukken naar een hoger plan te trekken waardoor er een mooi gebalanceerd resultaat ontstaat.”

Hugo HollanderPartners Share Impact Accountants

“Wij hebben Daphne gevraagd om ons boek ‘Canvas Omgevingsmanagement’ te redigeren. Daphne heeft ons geholpen om echt door de ogen van de lezer te kijken. Door haar betrokkenheid en scherpte is het een goed lopende, begrijpelijke en makkelijk leesbare tekst geworden, zonder de essentie te verliezen.”

Johanneke de LintEigenaar De Lint Consultancy

Heb je hulp nodig om jouw teksten aan te scherpen en meer eigen te maken?