Skip to main content

WordPress websites

Webteksten en websitebegeleiding

Je wilt een nieuwe website. Een online visitekaartje dat in een oogopslag laat zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Als het goed is, hebben we eerst samen gekeken naar de positionering. Daarna pakken we door. Zelf bouw ik geen websites. Dat laat ik over aan professionals die net als ik oog hebben voor detail. Ik begeleid het hele proces, bepaal met jou de inrichting van de site, kijk mee naar de look & feel en hou goed in de gaten wat je voor ogen hebt met de website. Uiteraard schrijf ik de webteksten ‘SEO proof’ zodat je online goed vindbaar bent. Het resultaat? Een aansprekende, professionele website die eigen is en communiceert waar jouw bedrijf of organisatie voor staat.

Een impressie

Vinario

Floberg Bussum Makelaars

Au Bord du Chemin

Sandra van der Linden

De Harde Leerschool

Pinter

Dit zeggen anderen

Danielle de WildeVoldaan

Bijzonder hoe Daphne in staat is in korte tijd tot de kern te komen. Hoe ze boven tafel krijgt wat werkelijk van waarde is. Hoe ze datgene vervolgens weet te verpakken in woord en beeld. Kort en krachtig. Dat was precies wat ik nodig had voor de aanpassing van de website van Voldaan!

Janneke van de Looeigenaar Buro van de Loo

Daphne heeft een scherp oog voor detail en inlevingsvermogen, is pas tevreden als het totaalconcept klopt en doet geen concessies voordat de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ zijn gezet. Dit maakte dat ik mij totaal ontzorgd heb gevoeld.

Zita HietinkCoach & psycholoog

Daphne is deskundig en to the point en kan goed woorden geven aan de activiteiten en het doel van haar klant. Zij heeft daarbij oog en oor voor de diepere kern van waaruit de klant haar verhaal wil doen. Ze is gestructureerd in haar aanpak en houdt zich strak aan de tijdsplanning.

Martine KleinAdvocaat & mediator

Daphne had de regie vanaf de eerste ideeën tot aan de lancering van de website. Ik heb het met vertrouwen aan haar overgelaten. Daphne begrijpt precies wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat belangrijk is voor een goede website. Zij is daadkrachtig en creatief.

Reinier van 't WoutWoodlog Consultancy

Het doel was een dynamische site te ontwikkelen met professionele uitstraling voor wereldwijd bereik. Daphne heeft kennis van zaken, de juiste contacten waar nodig en in prettige samenwerking is de website in een paar weken ‘live’ gegaan. Doel bereikt. Great job!

Seada van den HerikDirecteur De Hoop

Bedankt voor jouw rake teksten, gevoel voor verhouding en vormgeving. En natuurlijk jouw praktische doortastende aanpak. Met een mooi gezamenlijk resultaat. We zijn blij met de nieuwe website van De Hoop!

Liesbeth Brackeleigenaar Pinter

Het proces verlief super efficiënt, heel aangenaam en kordaat. Daphne haar inlevingsvermogen, kennis van zaken en schrijftalent hebben ervoor gezorgd dat er binnen no time een prachtig resultaat is neergezet!

Richard ScharinkCEO MB-ALL

Daphne weet snel tot de kern te komen. Ze maakt goed onderscheid tussen ‘must haves’ en ‘nice to haves’ waardoor zij altijd goede, werkbare, mooie en praktische oplossingen weet te bedenken. Daphne bewaakt tijd, budget en resultaat super strak. Geen onplezierige verassingen dus en dat wekt veel vertrouwen.

Jet HolshuijsenNature at Work

Ik heb het proces als een bevalling ervaren, maar voelde me bij Daphne in zeer goede handen. Een gedegen, liefdevolle vroedvrouw die als het nodig is licht streng kan zijn als er knopen moeten worden doorgehakt. Dank je wel Daphne, ik blijf graag ook in de toekomst gebruik maken van je diensten!

Martje DenayereTheo Denayere Hoveniersbedrijf

Wat een goede samenwerking. Daphne kan namelijk ook nee zeggen tegen een klant en de klant ook tegen haar. Dat is zo fijn, als je het ook over dingen niet eens mag zijn. Daardoor zijn wij samen en met name ook door haar tot een mooi resultaat gekomen!

Linda HennigLife coach - Au Bord du Chemin

Wat ik erg fijn vond is dat Daphne uitgebreid de tijd nam om me te interviewen, in mijn eigen ruimte, en dat ik meteen het gevoel had dat ze me begreep. Vervolgens heeft ze wie ik ben en waar ik voor sta heel goed weten te vatten in goede beknopte teksten, in een logische opbouw van de site en in een zeer passende sfeer.

Zoek je een spin in het web die moeiteloos schakelt met de webbouwer, de webteksten schrijft en alles coördineert?