WordPress websites

Met oog voor detail

Je wilt een nieuwe website. Een online visitekaartje dat in een oogopslag laat zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Als het goed is, hebben we eerst samen gekeken naar de positionering. Daarna pakken we door. Zelf bouw ik geen websites. Dat laat ik over aan professionals die net als ik oog hebben voor detail. Ik begeleid het hele proces, bepaal met jou de inrichting van de site, kijk mee naar de look & feel en hou goed in de gaten wat je voor ogen hebt met de website. Uiteraard schrijf ik de webteksten ‘SEO proof’ zodat je online goed vindbaar bent. Het resultaat? Een aansprekende, professionele website die eigen is en communiceert waar jouw bedrijf of organisatie voor staat.

Een impressie

PZC Dordrecht

Trees for all

Trees for All

Finestri subsidiemanagement

Martine Klein

De Hoop Levensverzekeringen

Jacqueline Wiener

Dit zeggen anderen

“Daphne had de regie vanaf de eerste ideeën tot aan de lancering van de website. Ik heb het met vertrouwen aan haar overgelaten. Daphne begrijpt precies wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat belangrijk is voor een goede website. Zij is daadkrachtig en creatief.”

Martine KleinAdvocaat & mediator

“Bedankt voor jouw rake teksten, gevoel voor verhouding en vormgeving. En natuurlijk jouw praktische doortastende aanpak. Met een mooi gezamenlijk resultaat. We zijn blij met de nieuwe website van De Hoop!”

Seada van den HerikDirecteur De Hoop

“Voor de realisatie van onze nieuwe website hebben we Daphne gevraagd om het traject in goede banen te leiden en de juiste teksten te schrijven. Bij de uitvoering is Daphne niet snel tevreden maar daardoor stuwt ze het resultaat naar een hoger niveau!”

Marcel GrosfeldDirecteur Finestri Subsidiemanagement

Zoek je een spin in het web die moeiteloos schakelt met de webbouwer, de webteksten schrijft en alles coördineert?