Skip to main content

WordPress websites

Webteksten en websitebegeleiding

Je wilt een nieuwe website. Een online visitekaartje dat in een oogopslag laat zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Als het goed is, hebben we eerst samen gekeken naar de positionering. Daarna pakken we door. Zelf bouw ik geen websites. Dat laat ik over aan professionals die net als ik oog hebben voor detail. Ik begeleid het hele proces, bepaal met jou de inrichting van de site, kijk mee naar de look & feel en hou goed in de gaten wat je voor ogen hebt met de website. Uiteraard schrijf ik de webteksten ‘SEO proof’ zodat je online goed vindbaar bent. Het resultaat? Een aansprekende, professionele website die eigen is en communiceert waar jouw bedrijf of organisatie voor staat.

Een impressie

Dierenkliniek Samen

Dierenkliniek Samen

Art to Be

Art to Be Coaching

SAN Communicatie

SAN Commiunicatie en evenementen

Vinario

Floberg Bussum Makelaars

Au Bord du Chemin

Dit zeggen anderen

Janneke van de Looeigenaar Buro van de Loo

Daphne heeft een scherp oog voor detail en inlevingsvermogen, is pas tevreden als het totaalconcept klopt en doet geen concessies voordat de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ zijn gezet. Dit maakte dat ik mij totaal ontzorgd heb gevoeld.

Seada van den HerikDirecteur De Hoop

Bedankt voor jouw rake teksten, gevoel voor verhouding en vormgeving. En natuurlijk jouw praktische doortastende aanpak. Met een mooi gezamenlijk resultaat. We zijn blij met de nieuwe website van De Hoop!

Martine KleinAdvocaat & mediator

Daphne had de regie vanaf de eerste ideeën tot aan de lancering van de website. Ik heb het met vertrouwen aan haar overgelaten. Daphne begrijpt precies wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat belangrijk is voor een goede website. Zij is daadkrachtig en creatief.

Linda HennigLife coach - Au Bord du Chemin

Wat ik erg fijn vond is dat Daphne uitgebreid de tijd nam om me te interviewen, in mijn eigen ruimte, en dat ik meteen het gevoel had dat ze me begreep. Vervolgens heeft ze wie ik ben en waar ik voor sta heel goed weten te vatten in goede beknopte teksten, in een logische opbouw van de site en in een zeer passende sfeer.

Reinier van 't WoutWoodlog Consultancy

Het doel was een dynamische site te ontwikkelen met professionele uitstraling voor wereldwijd bereik. Daphne heeft kennis van zaken, de juiste contacten waar nodig en in prettige samenwerking is de website in een paar weken ‘live’ gegaan. Doel bereikt. Great job!

Martje DenayereTheo Denayere Hoveniersbedrijf

Wat een goede samenwerking. Daphne kan namelijk ook nee zeggen tegen een klant en de klant ook tegen haar. Dat is zo fijn, als je het ook over dingen niet eens mag zijn. Daardoor zijn wij samen en met name ook door haar tot een mooi resultaat gekomen!

Sandra EskesEigenaar SAN Communicatie

Daphne is doortastend, bevlogen en een echte doorzetter. Dankzij haar hebben we nu als communicatiebureau eindelijk zelf een professionele site. Iets wat al jaren op onze planning stond maar waar we vanwege de vele opdrachten geen tijd voor vrij maakten. Daphne made it happen!

Arthur BeusmansEigenaar Art to Be Coaching

Daar waar ik het zelf nog lastig vond om bij mijn eigen woorden te komen, bood Daphne vanaf het begin duidelijkheid, structuur, support en inspiratie. Vanuit haar intuïtie en gevoel schreef ze mooie teksten en gaf invulling aan de hoofdlijnen. Ze bewaakte strak de tijdslijnen en was als klankbord altijd beschikbaar voor afstemming. Ontzettend blij met de mooie, stijlvolle website als resultaat!

Zoek je een spin in het web die moeiteloos schakelt met de webbouwer, de webteksten schrijft en alles coördineert?